Instagram тепер дозволяє заборонити спілкування з усіма, хто не є вашим близьким другом

Instagram представив можливість обмежити взаємодію з тими, хто не входить до вашого списку близьких друзів. Це означає, що ви бачитимете лише коментарі, приватні повідомлення, відповіді на історії, теги та згадки від людей, яких ви додали до свого списку близьких друзів.

Інші підписники зможуть взаємодіяти з вашими публікаціями, але їхні коментарі та повідомлення не будуть видимі ні для вас, ні для інших. Ця функція призначена для підлітків, але будь-хто може використовувати її, щоб обмежити взаємодію з людьми, які вас турбують.

Увімкнувши цю функцію, ви отримаєте нагадування про те, що її потрібно вимкнути через певний проміжок часу. Ви також можете обмежити взаємодію лише з нещодавніми підписниками та/або акаунтами, які не є вашими підписниками.

Крім того, ви можете обмежити певні акаунти (не блокуючи їх), щоб вони не бачили, коли ви онлайн або коли ви читали їхні повідомлення. Крім того, їхні повідомлення не з’являтимуться у вашій поштовій скриньці «Вхідні», а будуть переміщені до «Запитів на повідомлення». Їхні нові коментарі до ваших дописів будуть видимі лише вам і їм, а при спробі позначити або згадати вас вони побачать повідомлення про те, що ви не дозволяєте це робити всім бажаючим.

Джерело GSMArena

Останні новини

Ультратонкий флагман OnePlus Ace 3 Pro отримає масивний акумулятор, який перевершує всіх конкурентів

OnePlus збирається представити Ace 3 Pro, і кілька витоків поділилися подробицями про майбутній телефон, включаючи ємність акумулятора та...

Київстар скасовує популярні тарифи: що зміниться з 20 червня

20 червня 2024 року на абонентів Київстар чекають зміни у контрактних тарифах. Якщо ви планували підключити тариф “Любов...